Strukturno kabliranje

Jedan od najčešćih projekata sa kojima se susrećemo jesu selidbe i premeštanje IT sistema, što može biti komplikovan proces, a mi ćemo se pobrinuti da prođe praktično neprimetno i bez većih poteškoća.

Čest angažman oko selidbenih projekata doveo je do toga da je firma ACTIV8 usavršila ovaj proces do najsitnijih detalja. Idealno smo pozicionirani da sa velikim uspehom i veoma brzo sprovedemo premeštanje sistema zbog spektra usluga i gotovih rešenja koje imamo u osnovnoj ponudi.

Naši klijenti su često iznenađeni koliko brzo možemo da osposobimo vašu računarsku mrežu i olakšamo čitav proces. Zbog toga je najbolje da nas angažujete u ranoj fazi projekta.

Možemo da utičemo na bilo koji deo ili celokupan tehnički aspekt selidbenog procesa, dok naš angažman u ranijoj fazi garantuje minimalne poteškoće u toku osposobljavanja vaše mreže.

Odeljenje ACTIV8 za strukturiranje kablova ima 12 godina iskustva u kreiranju rešenja za preduzeća svih veličina. Naši inženjeri polaze od vaših potreba i definisanja sistema koji najbolje odgovara svrsi vašeg poslovanja, kako bi konstruisali kablovsku arhitekturu najboljih performansi, koja se dobro skalira, ostaje pouzdana i ima najbolji odnos cene i kvaliteta.

Možete biti sigurni da će naš tim napraviti najbolju moguću strukturu kablova za telefon, računarsku mrežu, obezbeđenje, kao i sistem video nadzora. Za zahtevnije poduhvate i kompleksne projekte sa elektronskim kolima naš tim uvek vodi profesionalni elektroinstalater.

Nudimo vam garanciju da će svi projekti biti sprovedi diskretno i u najkraćem roku sa celokupnom dokumentacijom i sistemom obeležavanja prema vašim instrukcijama.

Kvalitet ove usluge takođe obezbeđuje i testiranje najsavremenijim uređajima i prateća dokumentacija.