IT nabavke i nadogradnja

Sve što vam treba da sklopite najbolju konfiguraciju


ACTIV8 tim za nabavke će vam olakšati konfigurisanje i nabavku hardvera, softvera i svih potrebnih licenci, tražeći najpovoljnije uslove od svih većih distributera prisutnih na tržištu.

Ova usluga objedinjuje proces traženja i dostavljanja IT opreme i pratećih licenci, po najboljim cenama, kako bismo vam u najvećoj meri olakšali proces nabavke i nadogradnje opreme.

Uz ovakav aranžman ne morate da brinete o specifikacijama, kompatibilnosti opreme, garancijama ili kvarovima - jer ACTIV8 tim to radi za vas.

Naša povezanost sa svim većim dobavljačima garantuje da ćete dobiti najbolju moguću uslugu u svakom trenutku. Sastavićemo za vas najbolji paket opreme po najboljoj ceni i u najkraćem mogućem roku.

Partnerstva

Sarađujemo sa velikim brojem distributera iz IT i drugih sektora sa velikim uspehom, kako bismo imali brz i efikasan odziv i negovali profesionalne i prijateljske odnose.

Visoko vrednujemo svako ostvareno partnerstvo i takav stav nam omogućava da najbolje odgovorimo na zahteve naših klijenata.

Nadogradnja računarske opreme - upgrade


Tehničke promene donose mnoge prednosti ukoliko se dobro planiraju i primenjuju, ali mogu imati i negativan zaokret ako tehnologija ne zadovoljava korisničke zahteve.

Tehnička nadogradnja velikih razmera tiče se kombinovanja i planiranja, ljudskih resursa i tehnologije, kao i kvalitetne komunikacije tokom čitavog procesa.

ACTIV8 raspolaže iskustvom od 12 godina kada je u pitanju tehnička nadogradnja velikih razmera, a samim tim imamo mogućnost, znanje i kadar da izvedemo čak i one najveće i najkomplikovanije.

Obnavljanje i odlaganje računarske opreme


Ukoliko dograđujete hardver (nadogradnja hard diska ili RAM memorije na statične računare), možemo i to uraditi za vas, uključujući i pobrajanje postojeće opreme i čišćenje računara. Takođe, naši eksperti za odlaganje mogu sprovesti i različite usluge brisanja diskova na vaš zahtev.

Razvoj projekta zavisi od različitih faktora, a računarska tehnologija je samo sastavni deo. Iako imamo znatno iskustvo u korišćenju tehničkih alata, naše znanje se prostire na mnogo više faktora nego što bi se očekivalo od tradicionalnog provajdera IT usluga.

Korisnički zahtev i dizajn sistema


Počevši od prikupljanja korisničkih zahteva, ispitujemo bazu korisnika kako bismo uspešno definisali primenu tehnologije koja se koristi. Prikupljene podatke direktno koristimo za planiranje rešenja koje vam predlažemo, a u to je uključen i predlog za ispravan izbor i raspored hardvera i opreme, i kupovinu pratećih softverskih licenci.

Sprovođenje promena uz minimalno remećenje rutine


Polazimo od važnosti činjenice da dnevna rutina u bilo kom poslu ne sme biti narušena, zbog iskustva krajnjih korisnika.

Zato smo standardizovali sistem rada koji čini da uvođenje bilo kakvih tehnčkih ili tehnoloških promena minimalno ili uopšte ne remeti vaš proces rada. Deo posla koji narušava dnevnu rutinu po potrebi izvodimo van regularnog radnog vremena, a gubitak podataka sprečavamo uspostavljanjem efikasnog profila za migraciju u kombinaciji sa pametnim rasporedom i opcijom za backup.

ACTIV8irajte se i unapredite svoj računarski sistem!