Hosting

Čuvajte u ACTIV8 Cloud-u


Usluga koja nas definitivno izdvaja od konkurencije je naš interni web hosting.

Naš ACTIV8 Cloud hosting omogućava vam da postavite instance virtuelnih servera, dodate fleksibilan Cloud CPU, RAM ili prostor za skladištenje informacija, radi efikasne distribucije i deljenja u okviru serverskih instanci. Osnovne prednosti orijentacije na virtuelnu platformu podrazumevaju manje troškove, više fizičkog prostora i povećanje efikasnosti. ACTIV8 vam nudi konsultacije i rešenja za virtualizaciju mreže, skladišta i servera.

Virtualne serverske instance formiraju se na zahtev. Takvi serveri se dobro skaliraju, vrlo su fleksibilni i dostupni su kao mesečna pretplata.

Ovaj servis eliminiše potrebu za medijacijom treće partije (kao što su internet provajderi) i smanjuje vreme potrebno za postavljanje vašeg sadržaja ili bilo kakve izmene u okviru servera ili sajta.

Komunikacija potrebna za bilo kakvu izmenu, problem ili tehničko pitanje sprovodi se direktno sa našom tehničkom podrškom, pa je utoliko umanjeno i vreme potrebno za rešavanje bilo kakvog problema – na nekoliko minuta ili sati, u odnosu na nekoliko dana.

ACTIV8 Cloud nudi mogućnost izbora prilagođene konfiguracije. U dogovoru sa našim timom IT inženjera možemo vas savetovati kako da optimizujete prostor servera, kao i da instalirate paket aplikacija koji je idealan za integraciju sa vašom mrežom.

Sazrevanje Cloud infrastrukture i povećan broj provajdera koji nude izuzetno brz pristup internetu po pristupačnim cenama doveli su do eksplozije korišćenja online aplikacija. Ipak, uspešna migracija na virtuelni server nije uvek tako jednostavna. Kao i svaki softver, Cloud aplikacije mogu imati "bagove", delove koji ne radi kako je planirano, jer nisu uvek kompatibilni jedni sa drugima i često zahtevaju kreativna rešenja.

ACTIV8 vam savetima i nizom usluga omogućava da ovaj proces protekne uspešno i bez poteškoća, uz minimalan rizik od manje uspešnog sprovođenja migracije. Od planiranja do praktičnog dela izvršavanja migracija na kompanijskom nivou na Office 365 ili Google Docs, do otklanjanja sitnih grešaka na Outlook aplikaciji, ACTIV8 je idealno pozicioniran da podrži inicijativu prebacivanja na Cloud aplikacije.

U skladu sa potrebama vašeg sadržaja, planiranog internet saobraćaja i protoka informacija – garantujemo najbolji odnos cene i kvaliteta hosting-a.

Kao uz sve naše usluge, i hosting podrazumeva regularno čuvanje podataka (data backup) radi kontinuiranog funkcionisanja vaše mreže ili sajta. Uštedite vreme koje biste proveli u komunikaciji sa korisničkom podrškom i budite sigurni uz ACTIV8 Cloud.

Pridružite se ACTIV8 hosting-u!