Dizajn IT sistema

IT Projektni menadžment i dizajn sistema računarskih mreža


IT projekti koji se tiču infrastrukture mogu biti kompleksni za razumevanje i sprovođenje zbog opsega tehnologija koje se koriste, a neophodne su u vašem poslovanju. Zato vam ACTIV8 nudi sve od savetovanja i dizajna IT sistema do menadžmenta IT sistema i vaše celokupne računarske mreže.

Kreiranje korisničkog test plana za dizajn IT sistema u ranoj fazi projekta daje vam uvid u promene koje predlažemo i veću kontrolu nad ishodom čitavog projekta.

Garantujemo da će predloženo rešenje funkcionisati prema definisanim parametrima i dogovorenom budžetu, čime se otklanja svaki rizik da će IT mrežna infrastruktura odstupati od ciljanog učinka.

Naša metodologija je:

 • > fleksibilna – pokriva najveći broj vaših potreba
 • > striktna – po pitanju vremena, dogovorene cene i ishoda projekta

Kreiramo prilagođeni IT sistem za vaše potrebe


Naš IT stručnjak uvek započinje projekat dizajna sistema tako što se podrobno upozna sa potrebama vašeg poslovanja i željenim učinkom računarskog sistema. Na osnovu ovoga se utvrđuje sistem tehnologija koji je optimalan za vas (ne postoje dve iste kompjuterske mreže). Zatim sledi izrada dokumentacije mrežne infrastrukture i korisnički test plan, kako bi se postigla najbolja kontrola nad konačnim rezultatom.

Upravljajte resursima na najbolji mogući način


Procena postojećih sredstava utiče na sprovođenje celokupnog projekta. Često zatičemo napredan server koji je povezan sa zastarelim sistemom računarske mreže. Reorganizacija sredstava je prvi korak ka optimizaciji računarskog sistema.

Kako da najbolje rasporedite ograničen budžet, a da pri tom obuhvatite WAN, skladištenje informacija, server, licence i hardver? Postoji nekoliko načina koje primenjujemo u takvim okolnostima:

 • > posmatramo vaš računarski sistem kao celinu
 • > analiziramo problem u korenu – koristeći napredan softver za dijagnostiku
 • > savetujemo modularnu infrastrukturu koja može da se skalira – čime smanjujemo inicijalne troškove i ostavljamo prostor za dalju nadgradnju

Najbolje je početi od osnovne postavke računarske mreže i ulagati u sistem postepeno – prema vašim potrebama. Nije preporučljivo uložiti višak sredstava u IT sistem koji neće biti u potpunosti korišćen.

ACTIV8irajte Vašu IT strategiju


Naši klijenti nas doživljavaju kao istureno IT odeljenje, pogotovo ako im osnovna delatnost nije vezana za informacione tehnologije. Ukoliko je ovo slučaj, ACTIV8 može biti vaš IT agent, koji će obavljati sve poslove vezane za računare i računarske mreže u vašoj kompaniji, ili pružiti stručnu saradnju kada i gde god je to potrebno. Na ovaj način štedite vreme i resurse koje možete uložiti u dalje razvijanje poslovanja.

Možemo vas savetovati u vezi sa opsegom projekta i dizajna, izbora prodavaca i distributera, plana za implementaciju, promene pristupa u obuci menadžmenta i korisnika. Ovo su neki od primera koje naše konsultacije pokrivaju:

 • > Pregled infrastrukture
 • > Procena bezbednosti
 • > Migracija na Cloud
 • > Poslovna logika
 • > Korisnička primena i integracija

IT rešenja kojima verujete


ACTIV8 se bavi savetovanjem u oblasti IT usluga od 2007. godine. Naše ekstenzivno iskustvo iz prve ruke znači da odlično znamo na koje prepreke možemo naići u praksi.

Naš tim je zaslužan za vođenje IT sistema u preko 180 organizacija i preduzeća. Posebne veštine naših članova tima omogućavaju vam bolje vođenje različitih delova IT sistema – od infrastrukture, preko cloud-a, bezbednosti, komunikacije i kooperacije.

ACTIV8 vam nudi:

 • > Iskusne i sertifikovane projektne menadžere
 • > Stručnost u celokupnom izvršavanju projekata IT infrastrukture
 • > Garantovano izvršavanje projekta i testiranje po fiksnoj ceni
 • > Fleksibilan pristup pri svakom koraku projekta
 • > Akcenat na aktivnoj komunikaciji tokom celog projekta

Pokrenite i unapredite svoju računarsku mrežu već danas!