Rad sa podacima

Spasavanje podataka


Da li ste znali da je hard disk najosetljiviji deo vašeg računara? Osetljiva struktura hard diskova znači da je gubitak podataka prilično česta pojava. Procenjeno je da u 6% računara dolazi do neke vrste gubitka podataka svake godine. S obzirom na to da ova pojava predstavlja uobičajen problem, ACTIV8 ima alat i znanje da pristupi podacima na neispravnom hard disku i spasi vaše važne podatke sa svih tipova uređaja za skladištenje.

Čuvanje podataka (backup) i povraćaj u slučaju nezgode


Ukoliko dođe do nezgode, kopija sa vašim podacima na Cloud-u je više nego korisna, ali ukoliko ne postoji pouzdan i realističan način kako da povratite podatke, da bi vaš posao funkcionisao bez većih smetnji – niste istinski zaštićeni.

Skladištene kopije van mreže neće vas u potpunosti zaštititi u slučaju krizne situacije. Naš program za povraćaj podataka u slučaju nezgode hoće.

ACTIV8 je u jedinstvenoj poziciji da pruži ekstenzivna, i u praksi testirana rešenja, za povraćaj podataka i održavanja kontinuiteta vašeg poslovanja. U kombinaciji sa ACTIV8 Cloud sistemom, naša rešenja za povraćaj podataka i održavanje kontinuiteta vašeg poslovanja predstavljaju mešavinu infrastrukture i profesionalnih usluga koje za cilj imaju da vas što brže vrate na noge u najkraćem mogućem roku u slučaju nepredviđenog gubitka podataka.