Razvoj Web Aplikacija

Digitalizujte vaš proces rada


Važno je da u svakom trenutku imate funkcionalnu web aplikaciju, jer vaš posao zavisi od toga. Takođe, web aplikaciju možete koristiti na bilo kom uređaju, gde god da se nalazite. Ukoliko se slažete sa ovim, mi smo tu da vam to omogućimo.

Nudimo vam sveobuhvatan razvoj softvera i potpuno prilagođenih softverskih rešenja za web platforme.

Softver predviđen za dalju nadgradnju


Korporativni (enterprise) ili bilo koji web softver (web aplikacija) treba da vam omogući razvoj, a pogotovu kontinuirani i brz porast u produktivnosti, i sve to bez pada kvaliteta koji bi mogao da poremeti uzlaznu putanju u vašem poslovanju. Nudimo vam softverska rešenja koja su lako prilagodljiva vašim potrebama i imaju potencijal za dalju nadogradnju. Pored toga, podrazumevamo kontinuirano održavanje i optimizaciju ovakvog proizvoda.

Web aplikacija posebno prilagođena vašim potrebama


Najvažnija karakteristika za funkcionalan softver jeste da radi pod različitim uslovima i nivoima opterećenja, kao i da bude pouzdan u svakom trenutku. Podrazumeva se da razvoj softvera na mobilnom uređaju mora biti prilagođen da kompenzuje rad na uređajima različitog kvaliteta i performansi, kao i jačinu mobilne mreže.

ACTIV8 razvija potpuno prilagođen softver koji nema višak koda i koji se konstruiše tako da odgovara svim potrebama vašeg poslovanja.

Implementiramo vrhunske mere zaštite


Jedna od najvažnijih karakteristika korporacijskog softvera jeste apsolutna bezbednost i zaštita, što omogućava njegovo neprekidno funkcionisanje i korišćenje u vašem poslovanju. Nezgode usled upada u sistem ili "curenja" informacija mogu ugroziti budućnost vaše kompanije. Arhitektura softvera spremna za korporacijsku upotrebu podrazumeva integrisane mere zaštite, dok se mi brinemo da one budu u skladu sa najnovijim propisima i standardima.

Potpuna integracija softvera je ključni element


Korporativni softver mora da korespondira sa drugim alatima i softverima koje koristite. On mora biti savršeno uklopljen u već postojeći sistem ili da doprinese njegovom unapređenju kako bi ovakav poduhvat bio opravdan. Osim rešenja koje nudimo, pobrinućemo se da je ono potpuno integrisano sa postojećim IT okruženjem. Stoga, integracija sa SAP i CRM sistemima, platformama za plaćanje i raznim API-jima je polje u kome imamo ogromno iskustvo.

Uzmite najbolje od svega


Nudimo vam konkurentne cene za čitav proces razvoja softvera i web aplikacija - od inicijalnog ulaganja do tekućih troškova održavanja. Dostizanje proizvoda koji obavlja sve osnovne funkcionalnosti što pre i početak korišćenja takvog proizvoda kako bi se što pre otpočeo proces povraćaja sredstava je prioritet za većinu kompanija.

Nudimo vam najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i izuzetno kompetitivno vreme izrade softverskih rešenja.

Brzina i jednostavnost u svim aspektima izrade i funkcionisanja softvera


U mogućnosti smo da vam ponudimo razvoj softvera prema vašim izričitim specifikacijama, koji u potpunosti zadovoljava sve vaše potrebe i na koji možete da se oslonite. Naša tehnička podrška pobrinuće se za skladištenje i backup na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou ili po potrebi. Kada se ustanove detalji funkcionalnosti softvera, iskusni programeri će vam maksimalno olakšati razvoj web aplikacije i realizovati vašu ideju u dogovorenom roku.

Osim razvoja web aplikacije, nudimo vam i već gotova rešenja za brzu implementaciju, kao što su: sistem tiketa, internet prodavnica, e-learning platformu za edukaciju i kurseve, sistem za deljenje podataka, digitalni planer i zakazivanje.

Razvoj vašeg softvera može da počne!