Razvoj Mobilnih Aplikacija

Doprite do klijenata uz pomoć vrhunske mobilne aplikacije


Savremena tendencija jeste da sve što vam je potrebno možete naći i dok ste u pokretu – putem vašeg mobilnog telefona ili uređaja. Mobilna aplikacija pruža vam mogućnost da se vaši klijenti i mušterije povežu sa vama i vašim poslovanjem, što je veoma važno u okruženju koje je brzo i promenljivo.

Mobilna aplikacija će znatno povećati nivo dostupnosti koji pružate klijentima i mušterijama. Ovo je ujedno i najbolji način da ostanete kompetitivni u svetu biznisa.

Stvorite moćnu poslovnu mrežu


Kreirajte korisnu mobilnu aplikaciju koja je direktan nastavak vašeg korporativnog (enterprise) softvera. Takva mobilna aplikacija može biti instalirana (ili preinstalirana) na mobilne uređaje, kao što su lični digitalni asistent, ili veliki broj mobilnih telefona i tableta. Ovakav poduhvat će sigurno imati ključan uticaj na porast produktivnosti i očekivan porast poslovanja.

Ne zaboravite na dizajn aplikacije


Kvalitetan razvoj mobilne aplikacije odnosi se na više faktora, od kojih su najvažniji arhitektura i funkcionalnost. Takođe, još jedna podjednako važna karakteristika je – dizajn. Kada govorimo o dizajnu, ne procenjujemo samo kako aplikacija izgleda, već kako će biti korišćena uzimajući u obzir njenu praktičnu upotrebu. Na umu treba imati sledeće faktore: veliki broj uređaja i modela uređaja, različite veličine ekrana, korišćenje mobilne aplikacije u pokretu, ograničenu pažnju korisnika, na kraju – izgled, i mnoge druge.

Vaša mobilna aplikacija mora imati korisnički interfejs (UI) koji je razumljiv i lak za korišćenje. Kontekst korišćenja direktno utiče na dizajn, kako bi vaša mobilna aplikacija i samim dizajnom upućivala korisnika kako da je koristi, što u prevodu znači da mora biti usmerena na izvršenje zadatih funkcija uz minimalan broj akcija.

Najbolji kvalitet na svim platformama


Na modernom softverskom tržištu postoje dve dominantne platforme – Apple-ov iOS, koji se koristi na iPhone uređajima i Google-ov Android koji, pored Google-ovih, koristi ogroman broj drugih pametnih uređaja.

Iako postoji mnogo sličnosti između ovih platformi, razvijanje mobilnih aplikacija i na jednoj i na drugoj zahteva različite setove za razvoj (SDK) i različite tipove softverskih alata.

ACTIV8 razvoj mobilnih aplikacija pokriva obe platforme, zbog čega smo u mogućnosti da razvijamo nove, potpuno prilagođene mobilne aplikacije, koje mogu da se koriste na stotinama miliona uređaja na obe platforme.

Zadržite sve prednosti


Mobilne aplikacije su odlično sredstvo za podsticanje vaših mušterija jer vam omogućavaju da se istaknete na ogromnom mobilnom tržištu. Bez obzira na to da li vaše mušterije koriste mobilne telefone, tablete, ili druge mobilne uređaje, bićete im dostupni sa svim informacijama i uslugama koje nudite.

Mobilne aplikacije su brže i mogu da prikazuju personalizovan sadržaj, a omogućavaju i slanje obaveštenja i ažuriranje u interaktivnom okruženju. Bez obzira na to čime se bavite, mobilna aplikacija će vam pomoći da dođete do novih i zadržite postojeće mušterije. Zato je ACTIV8 razvoj mobilnih aplikacija pravo rešenje za vas!

Ostanite na vrhu uz ACTIV8 mobilne aplikacije!