Razvoj desktop aplikacija

Softver prilagođen poslovanju vaše firme


Dizajniramo i razvijamo prilagođena softverska rešenja u skladu sa vašim zahtevima i potrebama.

Izrađujemo jednostavne i intuitivne desktop aplikacije zasnovane na vašim poslovnim procesima koje se savršeno mogu uklopiti i u vaš postojeći informacioni sistem.

Proces razvoja uključuje detaljne analize koje nam omogućavaju da vaše poslovne potrebe pretvorimo u IT rešenje koje će optimizovati ceo proizvodni proces vaše kompanije. Koristimo najsavremenije razvojne jezike i metodologije softverskog inženjeringa za realizaciju vaših projekata i posmatramo poslovni proces u celini da bismo izradili integrisani softver u skladu sa vašim potrebama.

Tokom faze dizajniranja posebnu pažnju posvećujemo korisničkom interfejsu (UI dizajn) i korisničkom iskustvu (UX dizajn): kreiramo efikasna softverska rešenja koja mogu da rade u bilo kom korisničkom okviru, a koja istovremeno čine korisničko iskustvo prijatnim i produktivnim.

Pružamo specifična rešenja za poboljšanje produktivnosti vašeg poslovanja

ACTIV8 nudi čitav spektar usluga održavanja softvera kako bismo vam omogućili neprimetno uvođenje desktop aplikacije i njeno ažuriranje, kao i prilagođavanje aplikacije novim poslovnim izazovima uvođenjem novih funkcija. Uz podršku 24/7, trudimo se da kvalitetno rešimo bilo koje pitanje u razumnom roku.

Ostanite na vrhu uz ACTIV8 desktop aplikacije!