Naš tim

Upoznajte ACTIV8 tim

Saznajte više o članovima našeg tima, njihovim funkcijama i njihovim posebnim veštinama.

dejan milakovic

Dejan Milaković

Osnivač & CEO
Duh,

Duh koji pokreće i čovek koji je aktiv8irao kompaniju. Njegova požrtvovanost od početaka kompanije ACTIV8 dovela je do uspešne saradnje sa mnogobrojnim partnerima, što je i najveći dokaz ozbiljnosti s kojom prilazi svom poslu. Kompleksne ideje posmatra praktično, zbog čega dolazi do njihove uspešne realizacije i omogućava da ostvarimo vašu viziju.

„Pristup svakom klijentu kao da je jedini“ - Dejanovim rečima opisuje njegov stav kada je u pitanju uspešna saradnja na bilo kom projektu.

Strastveni ljubitelj „gedžeta“ i velikih ekrana

vedran milakovic

Vedran Milaković

Full stack developer
Strategija,

Čovek iz senke bez koga usluge koje nudimo ne bi bile moguće. Osoba koja sprovodi u delo krajnje i gotovo rešenje projekata na kome radimo. Tehnička znanja iz oblasti programiranja Vedran koristi da poveže ideju, dizajn, tekst i mnogo drugih elemenata i učini ih vidljivim, funkcionalnom i dostupnim za krajnje korisnike. Voli da smisli najelegantnije tehničko rešenje, kako bi vaša aplikacija ili website radili brzo i bez greške i to smatra profesionalnim izazovom.

Neće moći da vas odbije ako mu predložite dobru partiju šaha.

milos kajnaco

Miloš Kajnaco

Full stack developer
Svestranost,

Osoba koja je upoznata sa svakim slojem razvijanja softvera, specijalizovana za mnoge od njih i iskrenim interesovanjem za sve softverske tehnologije. „Full-stack“ programer ne može biti neko ko nije radio sa nekoliko programskih jezika, platformi, pa čak i u nekoliko industrija u svojoj profesionalnoj karijeri.

Full-stack prevazilazi znanje „senior“ programera, jer je u ravni sa programerom koji radi sa više jezika, ali sa višim nivoom znanja o povezanosti svih elemenata.

On vidi sve

slobodan jovanovic

Slobodan Jovanović

Strateški savetnik
Raznovrsnost,

Član tima koji vrši istraživanje i procenu poslovanja, kako bi utvrdio potencijalnu snagu, slabosti, prilike i pretnje (SWAT) projekta. Ovo obično podrazumeva proučavanje finansijskih i produkcijskih izveštaja, intervjuisanje ključnog osoblja i procenu konkurencije.

Savetnik može pregovarati sa mušterijama, potencijalnim klijentima i prodavcima. Kada savetnik prikupi sve informacije, on uočava probleme i prilike vezane za dalji razvojni plan, kako bi rešio problematiku ili preduzeo korake za eksploataciju svih potencijala projekta.

Slobin omiljeni citat: „Nemoj jesti žuti sneg“

ognjen zivanic

Ognjen Živanić

Projektni menadžer
Vizija,

Osoba zadužena za planiranje, dobavljanje i izvršenje projekta i definisanje opsega, početnih i završnih parametara. Prva stanica za kontakt po pitanju bilo kakvih problema ili nedoslednosti koje prijavljuje vođa tima iz različitih odeljenja vaše organizacije, pre nego što se problem eskalira na višu instancu.

Ognjen ređe učestvuje u praktičnim procesima, već radi na konstantnom održavanju razvoja, međusobne interakcije i izvršenju zadataka različitih učesnika, sa ciljem da smanji rizik od usporavanja izvršenja projekta, poveća šansu za dobit na svakom koraku izvršenja i smanji troškove poduhvata.

Filmofil sa širokim spektrom intereseovanja

aleksandar vujadinov

Aleksandar Vujadinov

IT specijalista
Brzina,

Član tima koji praktično primenjuje svoja tehnička znanja na implementaciju, nadgledanje i održavanje sistema informacionih tehnologija. U svakodnevnom radu fokusira se na određenu kompjutersku mrežu, bazu podataka ili funkcionisanje administracije sistema. Polja njegove ekspertize podrazumevaju analizu mreže, administraciju sistema, zaštitu i osiguravanje podataka, IT reviziju, baze podataka, web administraciju i sve vezano za neometano funkcionisanje IT sistema.

Ljubitelj raznih „gedžeta“

bozidar ljubic

Božidar Ljubić

Specijalista za marketing
Ideja,

Aktivno sluša saradnike i klijente kako bi u svakom trenutku mogao da poveže reči sa slikom i uspešno vodi vaš projekat. Svestrana ličnost koja ume da prepozna ono što je zanimljivo u vašem poslovanju, ono „nešto“ što vas razlikuje od konkurencije i da to predstavi na način koji je prijemčiv ciljnoj grupi. Božidar će se potruditi da vaša priča bude interesantna, jer ljudi vole dobre priče.

U svakom trenutku će vam preporučiti kvalitetnu knjigu ili film, ili skočiti padobranom, ako se ukaže prilika.

jelena stijelja

Jelena Stijelja

Grafički dizajner
Preciznost,

Voli da napravi skicu na papiru, a onda sve uspešno prenese u digitalnu sferu. Pobrinuće se da vaš logo bude prepozantljiv čak i kada se umanji na nekoliko milimetara, a da ne izgubi svoju estetsku vrednost. I mi smo ponekad iznenađeni brzinom kojom Jelena predloži nekoliko najrazličitijih rešenja za dizajn, od kojih uvek izabere ono koje najviše odgovara potrebama naših klijenata.

Epska fantastika je njena slaba tačka.

srdjan milakovic

Srđan Milaković

Specijalista za QA
Pouzdanost,

Osoba koja proverava softver i sprečava greške i kvarove pre nego krajnji proizvod stigne do klijenta. Termini „osiguravanje kvaliteta“ i „kontrola kvaliteta“ se često upotrebljavaju naizmenično kako bi se imenovale faze procesa garancije kvaliteta usluge ili proizvoda.

Osiguravanje kvaliteta se sastoji od administrativnih i proceduralnih aktivnosti koje se primenjuju u sistem, kako bi zahtevi i ciljevi projekta ili usluge bili u potpunosti ispunjeni. Ove aktivnosti predstavljaju sistematsko merenje, poređenje sa standardima, nadgledanje procesa i povratnih informacija koji utiče na sprečavanje grešaka. Kontrola kvaliteta tiče je sukcesivan proces, koji se tiče provere izvršnih funkcija proizvoda.

„Dungeon“ master

jovana petrovic

Jovana Petrović

Grafički umetnik
Estetika,

Osoba koja kreira vizuelni umetnički sadržaj koji se koristi u grafički orijentisanim projektima. Ilustrator izgrađenog stila, koga angažujemo kada nam je potrebno da damo posebnu artističku notu projektima. Ilustrator može stvarati dela koja su na granici poređenja sa finom umetnošću. Neko drugi bi to uradio na način koji nalikuje umetnosti crtanih filmova za naslovnu stranu ilustrovane knjige. Jovanu angažujemo kada nam treba usko specifično rešenje za tekući projekat.

Ukrasiće Vaše zidove bez izričitog zahteva.

boris asanin

Boris Ašanin

Front end developer
Razlika,

Ako mislite da geostrategija nema veze sa informacionim tehnologijama, to nije u potpunosti tačno. Njegov hobi je geostrategija. Svaka projekat posmatra iz više uglova, povezujući iskustva iz svakodnevnog života sa onima iz virtuelnog sveta. Osmisliće najbolju strategiju i projektovaće najbolje rešenje. Ako želite da nađete bolje rešenje ili imate novu ideju, Boris će znati kako da je nadogradi.

Posebno je zadovoljan kad pobedi Vedrana u šahu

boris pavlovic

Boris Pavlović

Specijalista za grafiku i štampu
Agilnost,

Pripremu za štampu prema svim standardima kvaliteta obavlja Boris. Ovaj proces obično obuhvata proveru izvora podataka i fontova i konverziju fajlova za dalju obradu. Osoba koja je organizovana, entuzijastična, fleksibilna i obraća pažnju na detalje.

Strastveni ljubitelj knjiga

sonja sladojevic

Sonja Sladojević

Administrativni savetnik
Diskrecija,

Većina dužnosti naše administrativne savetnice tiču se raspodele informacija u okviru tima. Najšešći prizor, kada je Sonja u pitanju, jeste sa slušalicom u ruci, kako zapisuje nešto za kasnije, ili sa fajlovima u ruci. Sonja je takođe zadužena za korespondenciju sa klijentima, kao i prijem klijenata i mušterija. Jedno od glavnih zaduženja je praćenje i evidentiranje troškova.

Mogu da spavam gde god se zateknem – njene omiljene reči

vladimir soskic

Vladimir Šoškić

Pravni poslovi
Pravda,

Advokatska kancelarija Šoškić ima višedecenijsko iskustvo u svim granama prava i deo je tima Activ8 doo od osnivanja firme. Uz njihove usluge, A8 omogućava svojim klijentima da se uvek osećaju pravno zaštićeno, kao i da dobiju najbolju moguću uslugu, kako u oblastima IT-ja, web prezentacije, tako i u oblastima pravne regulative. Brzina i pouzdanost je osnovna težnja ove kancelarije, a sveobuhvatna usluga izdvaja ih od sličnih u regionu.

Pravda jeste slepa, ali Vladimir će primetiti i najmanju nepravilnost.