Projekti

IT Usluge
Razvoj softvera
Kreativni studio
cornel

CORNEL

Internet prezentacija - Zaštita prirodne sredine i upravljanje otpadom

Cornel je firma koja u potpunosti preuzima sve delatnosti vezane za odlaganje otpada i ekološki aspekt poslovanja klijenta, kako bi se maksimalno koncentrisao na poslovanje. Iako su ovakve usluge u praksi tehničkog i administrativnog karaktera, njihova prezentacija svakako mora biti u skladu sa zahtevima modernog web dizajna, u tehničkom, ali – i u vizuelnom smislu.

Internet prezentacija Cornel služi se minimalističkim dizajnom, sa jasnom i atraktivnom infografikom, i pruža sve neophodne informacije o firmi. ACTIV8 je zaslužan za kompletnu izradu sajta, raspored sadržaja, kao i copywriting. Takođe, ACTIV8 interni hosting omogućava posetiocima da sajtu pristupe brzo, a klijentu da ima potpunu kontrolu, jer naša podrška u svakom trenutku može intervenisati – bilo da je u pitanju korekcija ili izmena.

Brzo, jasno, zanimljivo – ACTIV8irajte svoj potencijal!
reamartia

REA MARTIA

Specijalizovana ustanova za socijalnu zaštitu

Rea Martia pruža usluge socijalne zaštite u okviru doma za negu starih lica. Kako bi ova internet prezentacija bila u skladu sa delatnošću kojom se klijent bavi, odlučili smo se za moderan, ali ozbiljan dizajn. S obzirom na to da klijent planira da svoju delatnost uzdigne na još ozbiljniji nivo i povede kampanju o svesti o kulturi nege starih lica, veoma je bitno da internet prezentacija prati ovakvu zamisao.

Članovi ACTIV8 tima su pored novog internet sajta, redizajnirali logo, osmislili novu infografiku, a saradnja sa Rea Martia se nastavila povodom izuzetno uspešne marketinške kampanje.

Nikad nije kasno da se ACTIV8iramo!
lepibrka

LEPI BRKA

Prezentacija kulinarskog ateljea

Nakon skoro decenije medijskog prisustva u svetu gastronomije, Brka je odlučio da otvori sopstveni kulinarski atelje. Za to mu je bio potreban brz i funkcionalan internet sajt, ne samo da bi prikazao veliki broj svojih recepata, već i da bi, koliko god je to moguće, olakšao svojim mušterijama i klijentima. U ovom trenutku Brkin sajt je prepun recepata, a ima i opciju zakazivanja termina u novootvorenom kulinarskom ateljeu.

Na novom sajtu Lepog Brke možete pogledati i naći recepte, zakazati termin i uživati u specijalitetima u ateljeu kulinarske umetnosti. Lepi Brka je izabrao ACTIV8, posetite njegov sajt i saznajte zašto.
skyway holdings

SKYWAY HOLDINGS

Transportne i brokerske usluge

Klijent iz Čikaga nas je angažovao da na najbolji način prikažemo osnovne delatnosti kojima se bavi njihova kompanija Skyway Holdings. Ova prezentacija je zahtevala pažljivu organizaciju sadržaja jer kompanija podrazumeva dve podkompanije od kojih jedna nudi usluge transporta sopstvenim voziilima, dok druga nudi brokerske usluge povezivanja svih faktora između drugih kompanija za transport, i onih koji te usluge koriste.

Kompletan dizajn sa izradom i organizacijom sadržaja sproveo je ACTIV8, što je dalo odličan osnov za dalju marketinšku kampanju, za koju je ACTIV8 takođe zadužen.
walerman

WALERMAN EQUIPMENT

Industrijski proizvodi

Kada kupujete pecivo primamljivog mirisa i ukusa, da li ikad zastanete i zapitate se – ko je ovo napravio i kakvu opremu je taj neko koristio? Ako jeste, imamo odgovor za Vas – naš klijent je jedan od najvećih proizvođača električnih i parnih peći za mala i srednja preduzeća – koji Vam donosi najukusnija peciva. Trenutno šire delatnost na EU tržište i obratili su nam se za izradu internet prezentacije, kako bi bili dostupni novoj grupi klijenata.

Osim toga, ACTIV8 je dizajnirao elemente korporativnog identiteta, pored internet prezentacije. Možete posetiti sajt Walerman Equipment i pogledati šta imaju u ponudi.
urban palace

URBAN PALACE

Iznajmljivanje stanova i splava

Klijent je želeo da unapredi svoju internet prezentaciju kako bi efikasnije prikazao šta ima u ponudi. Osim dva udobna stana sa prekrasnim panoramskim pogledom, u ponudi imaju i splav na obali Save. Ovakav koncept je idealan za ljude koji žele da se odmore, ali nemaju puno vremena da putuju. Takođe, idealno je i za turiste koji žele da vide Beograd iz malo drugačije perspektive. Urban palace i stanovi nude Vam odmor od grada - u gradu.

Stavili smo se u položaj ljudi koji žele da iznajme nekretninu na kratko, kako bismo došli do najboljeg rešenja za internet sajt. Brzo smo se odlučili za galerijski pristup, uz kratak opis svih pogodnosti. Da bi stvari bile još zanimljivije, svaka pojedinačna slika i fotografija ponaša se kao galerija u kojoj možete pomerati slike (slajdovati – na laptopu i stonom računaru, kao i na mobilnim uređajima) i razgledati delove splava i stanova prema prostorijama.

Jednostavan, pregledan, zanimljiv, lak za korišćenje, uz lak dogovor sa klijentom – samo uz ACTIV8!
iglaigra

IGLAIGRA

Fashion art prezentacija

Autorka nam se obratila sa željom da se na internetu predstavi na unikatan način u skladu sa delima koje stvara. Imajući to u vidu, prema svim specifikacijama napravili smo sajt koji nudi kompletnu priču koju je klijent želeo da ispriča uz veoma veliki broj slika i detalja koji najbolje predstavljaju autorku.

Ni u jednom trenutku nismo izgubili iz fokusa da pre svega sajt treba da ima autorski pečat umetnosti i mode koja se predstavlja. Realizacija projekta i funkcionalnost sajta, uz sve tehničke detalje, ostavili su prostora da i mi doprinesemo ovoj uspešnoj prezentaciji umetničkih dela iz sveta odevne mode.
activ8track

ACTIV8TRACK

Servis za praćenje pokretnih resursa

ACTIV8TRACK je projekat nastao iz dugoročne i višestruke saradnje sa kompanijom za transport i posredničke usluge - Skyway Holdings iz Čikaga, SAD. Klijent je prepoznao isplativost ideje o razvijanju softvera za praćenje svojih pokretnih resursa, kako bi otklonio redovne troškove ovakvih servisa, tako što će imati potpuno prilagođen softver za sopstvene potrebe. ACTIV8TRACK servis omogućava praćenje resursa (u konkretnom slučaju vozila) bez dodatnih uređaja. Sve što je potrebno jeste da subjekat poseduje pametni telefon i da skine aplikaciju sa Google Playstore-a i Apple Appstore-a, u koju unosi generisani kod.
Servis vam zatim omogućava praćenje tog vozila u realnom vremenu, predviđeno vreme završetka rute i druge pogodnosti, čiji će broj vremenom samo rasti, kako se servis bude razvijao.
akb

ADVOKATSKA KOMORA BEOGRADA

Informacioni sistem baze kadrova

Sistem obaveštenja za specijalizovanu grupu korisnika, svim objavama i mejling listama. Prezentovani članovi advokatske komore. Sajt je uvezan sa aplikacijom imenik, gde fizička lica mogu da vrše pretragu o advokatima iz Beograda, i dođu do javnih podataka o svim advokatima. Uvezivanje sa imenikom je izvršeno putem web servisa, odakle se povlače podaci u trenutku pregleda imenika advokata, čime se garantuje ažurnost svih podataka komore. Saradnja sa klijentom traje dugi niz godina, uz naše redovno održavanje sajta i tehničku podršku.
piptompkin

PIPTOMPKIN

Prezentacija za industrijski dizajn

Sajt za prezentaciju firme koja se bavi industrijskim dizajnom. Dizajn sajta uspešno prati dizajn proizvoda koje klijent nudi i u svakom smislu je prilagođen američkom tržištu. Sajt sadrži puno animiranog sadržaja i slika visokog kvaliteta, zbog čega je puno pažnje posvećeno brzom učitavanju i prikazivanju sadržaja. Radi što boljeg korisničkog iskustva, implementirane su poslednje objave sa Instagrama firme koristeći Instagram API, da bi objave bile u skladu sa celokupnim dizajnom. Takođe, sajt u svakom trenutku pokazuje vremensku prognozu sa slikom LA koja se menja u zavisnosti od doba dana.
archem design

ARCHEM DESIGN

Design portfolio

Klijent je imao želju da ukratko predstavi svoj rad u vidu internet prezentacije koja ima formu online portfolija. Za kratko vreme, koliko smo radili na ovom projektu, prvi put smo pravili sajt na jeziku koji ne razumemo, ali nas to nije sprečilo da ostvarimo želje klijenta. Portfolio je podeljen prema kategorijama koje predstavljaju primere dizajna koje klijent nudi iz oblasti izrade logotipa, sito štampe, fotografije i eksperimentalnog dizajna, a koje klijent sam popunjava sadržajem.

Takođe, sajt uključuje kontakt formu za lakše stupanje u proces saradnje sa mušterijama. U međuvremenu, ostvarili smo saradnju sa specijalistom za grčki jezik, pa nam ovakve jezičke barijere predstavljaju još manji problem.
bizznisnet

BIZZNISNET

Business portal

Sajt je namenjen prikupljanju i povezivanju velikog broja klijenata i njihovih aktivnosti u jedinstvenu bazu podataka što doprinosi njihovom efikasnom povezivanju i saradnji. Naglasak je na naprednom pretraživanju sajta čemu smo posvetili ogromnu pažnju jer omogućava pretragu prema imenu, aktivnosti i gradu. Radi maksimalnih performansi i jednostavnog korišćenja, sajt smo u potpunosti realizovali koristeći naš custom made framework, a administracija sajta omogućava klijentima da sami unose podatke o svojim kompanijama i aktivnostima.

Sajt je pokrenut i uz naše održavanje funkcioniše veoma uspešno i sa odličnim rezultatima Google analitike.
draledoo

DRALEDOO

Web shop

Zbog potrebe za prisustvom na web-u i optimizacijom poslovne delatnosti klijent nam se obratio sa zahtevom za website sa implementiranom web prodavnicom. Velika količina proizvoda (preko 6 i po hiljada) zahtevala je brzu pretragu proizvoda i korisničke zone (prijava ili registracija firme). Onlajn prodavnica takođe podrazumeva: sistem poručivanja (formiranje predračuna, pregled svih porudžbina sa statusima), administraciju sa kategorijama, podkategorijama, proizvodima i firmama (B2B). Ceo sistem funkcioniše uz obaveštenja putem i-mejla pri svakoj akciji ili promeni statusa (registraciji, poručivanju ili uplati) zbog sveukupne ažurnosti poslovanja.
mrpip

MRPIP

Web shop

Web prodavnica za američko tržište za klijenta Piptomkin. Implementacija internet prodavnice sa najnovijim tehologijama plaćanja kao što su: Paypal, AmazonPay i ApplePay. Nema korisničke zone ili registracije. Sajt je uvezan sa Amazonovim servisom (Amazon fulfillement API), sistemom verifikacije metode plaćanja, koji se prikazuje u administraciji. Takođe, administracija integriše ceo sistem praćenja porudžbina koji nudi Amazon.

Upotreba najnovijih tehnologija plaćanja omogućava klijentima najlakši mogući pristup direktnom plaćanju. Veoma efikasan i brz način kupovine, koji se trenutno primenjuje svuda u svetu. Kao i na matičnom sajtu, Mr Pip je dizajniran potpuno unikatno prema izričitim specifikacijama klijenta.
obuke mis

OBUKE MIS

E-learning platforma

Za izradu websajta sa e-learning platformom koristili smo CodeIgniter framework jer omogućava bolju optimizaciju i bržu funkcionalnost svih delova sajta. MIS e-learning platforma omogućava jednostavnu administraciju i pristup kursevima, zbog efikasnijeg menadžmenta velikog broja korisnika i sadržaja na sajtu.

Administracija podrazumeva: kreiranje kurseva, pregled korisnika (registracija i prijava na kurs, pregled i polaganje kurseva, kao i izradu sertifikata). Osim sadržaja, Activ8 je u potpunosti realizovao projekat, uključujući i custom dizajn i održavanje sajta nakon njegovog lansiranja. MIS je klijent sa kojim već godinama ostvarujemo uspešnu saradnju.
pygmytitan

PYGMY TITAN

High-end-tech prezentacija

Klijent je želeo da na jasan način predstavimo inovativnost njegovog uređaja. Prezentacijom mikrokontrolera najnovije generacije, koji je moguće programirati za neograničen broj funkcija, ispričali smo još jednu priču, ovog puta iz sveta najnovijih tehnoloških dostignuća. Realizovali smo kompletan dizajn prateći jasna uputstva klijenta, dok je sadržaj optimizovan da na koncizan i efektan način ukratko predstavi širok potencijal proizvoda koji klijent nudi. Pygmytitan sa uspehom razvija ideju i sarađuje sa velikim svetskim kompanijama, služeći se interent prezentacijom za koju smo se mi pobrinuli.
megaartsm

MEGAARTSM

Kulturno-scenska prezentacija

Internet prezentacija koja ima za cilj predstavljanje organizacije koja se bavi afirmacijom kulture i umetnosti u zemlji i inostranstvu, a posebno oblasti scensko-muzičkih umetnosti i multimedijalnih programa. Sajt se sastoji od raznolikog sadržaja koji pored prezentacije ima i komunikativni cilj, pa se na njemu može naći program predstojećih dešavanja, galerija sa slikama i kontakt forma za predlaganje događaja potencijalnih saradnika, kao i univerzalna kontakt forma.

Mapa sajta je intuitivnog rasporeda radi lakšeg snalaženja, a sajt je predstavljen na srpskom i engleskom jeziku.
soskic

ŠOŠKIĆ

Advokatska kancelarija

Advokatska kancelarija Šoškić ima višedecenijsko iskustvo u svim granama prava i deo je tima Activ8 d.o.o. Naš saradnik i, u ovom slučaju, klijent želeo je da svoju kancelariju prikaže drugačije od ostalih pa da se i na taj način predstavi na inovativan način.

Ideja je bila da se prikažu sve bitne karakteristike ove kancelarije, njihovi važni saradnici i klijenti, na minimalistički i elegantan način, pa smo navigaciju i prostornu organizaciju sajta realizovali bez klasične forme navigacije na vrhu, a da posetioci svejedno mogu intuitivno da pristupe svakom delu sajta. U dizajn smo uključili i elemente animacije, pa je sajt u svakom delu interesantan, uprkos ozbiljnom sadržaju koji prikazuje.
solutionplus

SOLUTIONPLUS

Višestruka delatnost

Kako bi klijent uspešno predstavio sve delatnosti koje nudi, predložili smo minimalistički dizajn sa jasnom podelom na delatnosti grafičkog dizajna, štampe, trgovine i video nadzora. Ideja je prihvaćena i deo sajta je na zahtev klijenta već lansiran, iako je njegova kompletna izrada u toku.

terming

TERMING

Industrijsko-tehnološki dizajn

Terming je želeo da predstavi svoju ponudu na internetu sa svim pojedinostima i specifikacijama proizvoda koje nudi, a kao dokaz kvaliteta uključio je dugačku listu klijenata sa kojima je sarađivao tokom 28 godina rada i postojanja.

ACTIV8 se pobrinuo za kompletnu izradu sajta sa ozbiljnim i jednostavnim dizajnom koji prezentuje sve pojedonosti važne za uspešnu web prezentaciju industrijsko-tehnološkog dizajna. Uprkos ozbiljnom dizajnu, sajt sadrži elemente dizajna koji ističu najbitnije tačke ove kompanije i čine ga prijatnim i interesantnim za posetioce.
TRAG fondacija

TRAG FONDACIJA


Dugogodišnja saradnja sa BCIF, a sada i sa Fondacijom Trag, govori o prepoznatljivom kvalitetu IT usluga koje nudi ACTIV8, a koje su ključne za svakodnevno poslovanje. Međusobna kooperacija dovela je do modernizacije mrežne infrastrukture prema najvišim svetskim standardima. Virtuelizacija kompletne infrastrukture Fondacije Trag omogućila je neverovatne brzine protoka, backup-a i vraćanja podataka čitavog sistema. Brzina širenja resursa kojim se Trag može pohvaliti rezultat je pametnog dizajna sistema zasnovanog na ogromnom iskustvu i resursima kojima raspolaže ACTIV8.

Trag je lokalna fondacija koja podstiče aktivno učešće građana u društvenim promenama u Srbiji. Trag fondacija je radila pod imenom Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF) do jula 2013. godine. U 2013. BCIF menja ime u Trag fondaciju i nastavlja da radi u Srbiji kao jedna od retkih lokalnih fondacija i jedina koja radi na razvoju lokalne zajednice.

USLUGE
IT usluge, podrška i održavanje
INFOPARK

INFO PARK


Projektovanjem i implementacijom jednostavne i efikasne mrežne infrastrukture, video nadzora, kontinuirane podrške za osoblje centra i efikasne zaštite opreme od bilo kakve štete, postignut je visok nivo sigurnosti i funkcionalnosti centra.

Info Park pomaže izbeglicama u Srbiji.

USLUGE
IT usluge, podrška i održavanje
MEDIKOM

MEDIKOM POLIKLINIKA


Stalna podrška 24/7, dostupnost baze podataka pacijenata svim zaposlenima, i rezervne polise koje štite podatke o pacijentu od bilo koje vrste štete, postavlja klijent kao jedan od osnovnih principa saradnje. Redefinišući celokupnu mrežnu infrastrukturu, MEDIKOM je u saradnji sa ACTIV8 podigao nivo usluga iznad standarda koje praktikuju slične institucije.

Medikom Poloklinika pokrenuta je kao privatna medicinska praksa 1995. godine, sa ciljem da neguje tradicionalne principe lekarske prakse, zasnovane na poverenju u odnos pacijent-lekar uz pomoć najsavremenije dijagnostike. Prateći potrebe pacijenata, privatna ordinacija "MEDIKOM" prerasla je u ambulantu još 1997. godine.

USLUGE
IT usluge, podrška i održavanje
FOCUS

FOCUS SERVICES


Mala kompanija čija je glavna aktivnost podrška velikoj transportnoj kompaniji u Americi. Stalna dostupnost putem interneta bila je najveći izazov zbog koga je ACTIV8 izabran za saradnju. Redundantnost i rezervni sistemi su prilagođeni najvišim svetskim standardima.

Saradnja koja se stalno unapređuje i razvija na obostrano zadovoljstvo.

USLUGE
IT usluge, podrška i održavanje
RSM

RSM SERBIA


Izuzetno smo ponosni na saradnju sa RSM Srbija kao jednim od naših najvećih i izazovnijih klijenata. ACTIV8 je u mogućnosti da demonstrira sva svoja akumulirana znanja iz IT tehnologije i primenjuje najviše standarde u implementaciji celokupne mrežne infrastrukture kao i podršku klijentu. Nadamo se da ćemo biti pioniri u saradnji sa ovim klijentom, jer mislimo da postoji mnogo mesta za poboljšanje i da saradnja može da postane partnerstvo na obostrano zadovoljstvo.

RSM International ima 1 ime, 1 mrežu, u 120 zemalja širom sveta, 800 kancelarija, preko 43.000 zaposlenih. RSM Serbia d.o.o. Beograd (RSM), punopravni član međunarodne mreže RSM: Srpska revizorska kuća, takođe poresko konsultantska kuća i konsultantska kuća u 100% privatnom vlasništvu, osnovana 1990. godine u Beogradu.

USLUGE
IT usluge, podrška i održavanje