Održavanje društvenih mreža

Šta je održavanje društvenih mreža?


Održavanje ili vođenje društvenih mreža je ozbiljan posao koji zahteva vaše vreme i pažnju. Ukoliko pored vođenja svog biznisa imate vremena i da kvalitetno vodite društvene mreže, nalazite se u izrazitoj manjini!

Svi ostali uglavnom posežu za marketing stručnjakom, ili menadžerom socijalnih mreža (community manager). I to je upravo ono što vam ACTIV8 nudi – održavanje društvenih mreža na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou.

Kome je potrebno održavanje društvenih mreža?


U većoj ili manjoj meri, održavanje društvenih mreža potrebno je svima, ali ukoliko nudite proizvod ili uslugu, može se slobodno reći da vam je ova stavka neophodna! Prisutnost na društvenim mrežama važna je iz više razloga, prvenstveno, zbog direktne komunikacije sa vašom ciljnom grupom.

Ako ste uvek pred očima vaše ciljne grupe, čim im zatreba usluga ili proizvod koji nudite – vama će se prvo javiti. Na taj način ste uvek ispred konkurencije!

Na društvenim mrežama možete sprovesti i svojevrsno ispitivanje pre donošenja neke odluke o uslugama ili o proizvodu, jer ko će vas bolje savetovati od onih koji koriste ili planiraju da koriste vaše proizvode ili usluge?

Važno je da budete uvek prisutni!


Možda najpraktičniji razlog da imate društvene mreže jeste da budete prisutni. Pre svega, da biste se reklamirali na društvenim mrežama, potrebna vam je stranica.

Ukoliko želite da se predstavite u najboljem svetlu, stranica mora biti „živa“, što u prevodu znači da se vidi da je vođena – da imate redovne postove, da odgovarate na poruke i komentare i da vodite računa o vašim pratiocima. Znamo da to predstavlja veliku obavezu i zato ACTIV8 vodi društvene mreže za vas!

Ukoliko neko klikne na vašu reklamu, a stranica je zapuštena, automatski se stvara negativan PR.

ACTIV8 vođenje društvenih mreža


Naš community manager će svakodnevno voditi računa o tome šta se dešava sa vašom zvaničnom stranicom, a postove će objavljivati u dogovorenoj frekvenciji. ACTIV8 vam nudi vođenje svih većih društvenih mreža:

  • > Facebook
  • > Instagram
  • > Twitter
  • > Linked In

Postovi koji objavljujemo za vas biće prilagođeni vašoj ciljnoj grupi, a mi - u stalnoj komunikaciji sa vama.

Ostanite u stalnom dosluhu sa bazom vaših pratilaca i budite upućeni u ono što oni očekuju od vas i delatnosti kojom se bavite. Vođenje društvenih mreža će vam pomoći u unapređenju usluga i jačanju vašeg brenda.

Započnite ili unapredite vođenje mreža već danas!