Instagram reklame

Ako niste na Instagramu – vreme je da se priključite!


Ako se pitate da li vam je potreban Instagram profil, odgovor je jednostavno – DA! Zašto? Možda će običan podatak da je ovo najbrže rastuća mreža, i da preko 90% od 100 top brendova na svetu ima instagram profil - uticati na vašu odluku – sa razlogom.

Instagram vam pruža način da se predstavite u najlepšem svetlu i ojačate vaš brend, a Instagram reklame će vam u tome pomoći.

Zašto sve više ljudi i brendova koristi Instagram i Instagram reklame?


Postoji mnogo statističkih podataka zašto vam Instagram može pomoći u promociji proizvoda, usluga ili brenda, ali navešćemo samo one najznačajnije:

  • > Instagram broji preko milijardu korisnika
  • > trećina online kupovina se obavi direktno kroz aplikaciju
  • > najnapredniji sistem za targetiranje korisnika (kao i Facebook)
  • > dostupnost korisnika koji nisu dostupni na drugim mrežama
  • > vizuelna priroda mreže
  • > moguće održavanje baze korisnika i bez novčanih sredstava
  • > održavanje konstantne veze sa ciljnom grupom
  • > testiranje šta se dopada ciljnoj grupi

Zašto se odlučiti za Instagram reklame?


Instagram je veoma moćan alat za plasiranje proizvoda ili usluga, a onda vam je jasno koliki je potencijal koji imaju Instagram reklame. Napredni sistem za digitalno oglašavanje je isti koji se koristi i za Facebook reklame, kao i za Twitter (ako niste znali, u pitanju je isti vlasnik). Ako želite da saznate više kako funkcionišu Instagram reklame, to možete učiniti ovde.

Sve tri mreže funkcionišu drugačije i imaju različitu bazu korisnika, pa je zavisno od vaše ciljne grupe moguć izbor neke od ovih mreža ili njihove kombinacije.

Sve češće mlađi korisnici društvenih mreža (milenijalci i Z generacija) imaju profile isključivo na ovoj mreži, pa ako nudite nešto što je karakteristično za ovakvu ciljnu grupu, Instagram marketing je idealno rešenje.

ACTIV8 prati sve promene za vas


Nije lako ispratiti sve promene koje su se desile u svetu digitalnog marketinga, ali upravo zbog toga, ACTIV8 kreativni studio to radi za vas, pa u svakom trenutku možemo da vas savetujemo koja je najbolja marketing strategija baš za vas. Instagram reklame su samo jedna od marketing usluga koje nudimo, ali teško zaobilazna.

Pozovite nas već danas i uđite u svet Instagram marketinga!