Ilustracija i animacija

Pokrenite Vašu ideju


Ilustracija ili kratka animacija može biti ono što će vam omogućiti da se istaknete na internetu. Pokretni delovi sadržaja mogu oživeti vašu internet prezentaciju i učiniti da izgleda interaktivno i atraktivno.

Budite inovativni


Ako imate nešto što nema niko drugi i napravite korak dalje, veća je šansa da će vas posetioci primetiti i još važnije – zapamtiti. Dizajn, iliustracija i animacija moraju biti zanimljivi i da upućuju klijente i publiku na ono što predstavljate.

Kompletan sadržaj vaše internet prezentacije – tekstualan i vizuelan – ne sme da odvraća pažnju, već da „ojačava“ osnovnu ideju.

Animacija daje novu dimenziju vašoj prezentaciji, čineći je pričom u pokretnim slikama, koja je pristupačna publici različitih profila i pored osnovne ideje govori da ste uložili puno truda da se predstavite na pravi način.

Pratite moderne tendencije


Sajtovi koji imaju animirani i interaktivan sadržaj nisu bez razloga najposećeniji i nalaze se među prvima u pretraživanjima. Poslednja istraživanja pokazuju da će do kraja 2019. pokretan sadržaj činiti 80% ukupnog sadržaja na internetu. To je podatak koji se ne sme zanemariti.

Oživite Vaš sadržaj uz pomoć ACTIV8 ilustracija i animacija!