Fotografija

Klijenti vole da vide s kim sarađuju


Dobra fotografija može privući znatan broj klijenata ili mušterija, kao što nedostatak iste ili loša fotografija mogu presuditi da se ne odluče za vas. Čime god da se bavite, bilo da je to ugostiteljstvo, advokatura, mali biznis, zanat, (dobra) vizuelna predstava je bitna, jer istraživanja pokazuju da se ljudi manje zadržavaju na sajtovima bez vizuelnog materijala.

Razmislite: kada birate smeštaj, da li ćete se pre odlučiti za onaj koji ima nekoliko fotografija na mestu koje je za to predviđeno ili za onaj kome je taj prostor nepopunjen?

Mala investicija za veliku dobit


Nekoliko dobrih fotografija na internet sajtu, na mrežama kao što su Instagram ili Fejsbuk spontano diže vaš kredibilitet u očima posetioca. Ne dozvolite da to bude razlog da se klijent odluči za vašu konkurenciju..

ACTIV8 vam nudi usluge profesionalnog fotografa koji će za vas napraviti set fotografija za izradu web sajta, za Facebook reklame ili Instagram reklame, ili za bilo koju vrstu medija. Fotografija vas, vašeg prostora, zanimljivosti iz vašeg okruženja treba da budu integralni deo vašeg imidža, a ne komadić koji nedostaje.

Zakažite foto sesiju već danas!