Saradnja se nastavlja povodom online servisa za praćenje vozača

Saradnja se nastavlja povodom online servisa za praćenje vozača
Jan 05 2019

Prošle godine, klijent iz Čikaga, Ilinois (USA) javio nam se sa zahtevom za internet sajt, koji će predstaviti njihove dve osnovne delatnosti pod imenom – Skyway Holdings. Sajt je kreiran i lansiran izuzetno brzo, a pored same prezentacije njihove već uspešne kompanije, integrisali smo sve njihove pozadinske Cloud alate koje koriste u svakodnevnom vođenju već uigrane kompanije za transport i brokerske usluge.

Sajt je pomogao klijentu da postane vidljiviji na tržištu za pošiljaoce i treća lica koja se bave brokerskim uslugama, dok je menadžmentu omogućio da se bolje poveže sa svim stranama i ostane u kontaktu zbog dalje saradnje.

Klijentu iz Čikaga bio je potreban „online“ servis za praćenje vozača, koji će povećati njihovu produktivnost i učiniti ih kompetitivnim u dugoročnom smislu. Na osnovu toga, Skyway Holdings i ACTIV8 sklopili su partnerstvo vezano za izradu softvera.

Detalje ovog projekta objavićemo uskoro, iako traje od kraja 2018. godine, i svi smo jako nestrpljivi povodom objavljivanja jednog od najvećih projekata na kojima smo radili do sada.

Nije slučajno što je Skyway tim želeo da nastavi saradnju sa ACTIV8 kompanijom. Njihovu ideju smo dočekali spremno i otvorenog uma, dajući mu finalnu razradu u toku definisanja funkcionalnosti i idejnog rešenja.

Ukoliko i Vi imate ideju za projekat ili „online“ servis, nemojte oklevati da kontaktirate sa nama. Napravićemo inicijalnu procenu veoma brzo i predstaviti Vam SWOT analizu i kako se projekat može realizovati.

Nema premalog ili prevelikog projekta, i svaki se može ostvariti ukoliko mu pristupite praktično i realistično.

ACTIV8 je tu da Vas sasluša!

Nazad na aktiv8nosti