Urban Palace za odmor u gradu

Urban Palace za odmor u gradu
Jun 04 2019

Urban Palace izdaje splav i stanove za odmor u gradu, i pored uobičajenih kanala, hteli su da internet prezentacija bude kompletna uz redizajn sajta.

Stavili smo se u položaj ljudi koji žele da iznajme nekretninu na kratko, kako bismo došli do najboljeg rešenja za internet sajt. Mi bismo pri izboru splava ili stana za jedan dan hteli da vidimo u šta se upuštamo i kakve sve pogodnosti imamo, tako da smo se odlučili za galerijski pristup, uz kratak opis svih pogodnosti, što je klijent odmah odobrio.

Ipak, ovo nije konvencionalan galerijski sajt. Da bi stvari bile zanimljivije, svaka pojedinačna slika i fotografija ponaša se kao galerija u kojoj možete pomerati slike (slajdovati – na laptopu i stonom računaru, kao i na mobilnim uređajima) i razgledati delove splava i stanova prema prostorijama.

Jednostavan, pregledan, zanimljiv, uz profesionalne fotografije koje je klijent dostavio, ovaj sajt može stati rame uz rame sa bilo kojom internet prezentacijom na temu nekretnina u svetu. Sajt je lak za korišćenje i nedvosmisleno Vam olakšava da se odlučite da li Vam smeštaj odgovara.

Ukoliko želite moderno i urbano rešenje, ACTIV8irajte nas!

Nazad na aktiv8nosti