Walerman Equipment – Kako da učinite da Vaš proizvod postane dostupan?

Walerman Equipment – Kako da učinite da Vaš proizvod postane dostupan?
Jan 24 2019

O nekim stvarima se retko kada zapitamo, recimo: šta se krije u pozadini i najjednostavnijih proizvoda koje koristimo? Takav primer su industrijske peći koje koriste moderno opremljene pekare.

Kada kupujemo hleb, ili bilo koje pecivo, pretpostavljamo da ih radnici peku „negde“ i to brzo i u velikom broju. Kada biste hteli da nabavite takav, usko-specifičan komad opreme – gde biste prvo proverili? Sva je verovatnoća da niste vlasnik pekare, i ova informacija Vam nije od naročitog značaja, ali nije u potpunosti tako.

Naš klijent je i pre nego nam se obratio, veoma uspešno proizvodio parne i električne peći, ali je želeo da svoju delatnost učini vidljivijom i dostupnijom u trenutku kada se odlučio da stupi na novo tržište. Ovo je nešto što zanima sve preduzetnike, nezavisno od obima posla – uvek postoji prostor za napredovanje i širenje poslovanja.

U ovom trenutku, Walerman ima novi internet sajt za koji je zaslužan ACTIV8, i njihova delatnost je dostupna svim potencijalnim klijentima, bez mnogo truda – na klik. Samo ukucajte ključne reči – i to je sve. Bez obzira koliko je specifičan proizvod ili usluga koje nudite, morate uvek biti DOSTUPNI!

Naš tim je došao do nešto drugačijeg pristupa u predstavljanju ovakvih proizvoda – manje industrijski, a više pekarski orijentisana prezentacija, sa svim informacijama koje mogu zanimati preduzetnika, ali toplije i lakše za korišćenje, sa kompletnim redizajnom vizuelnog identiteta.

Usmena preporuka je tradicionalan i dobar pristup, ali važno je da ste dostupni na internetu i – primetićete da Vaš posao kreće uzlaznom putanjom.

ACTIV8irajte nas i primetićete razliku!

Nazad na aktiv8nosti